skip to content

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan MHR geretourneerd worden.

U kunt het door u gekochte product per mail aanmelden voor retour waarmee uw herroepingsrecht in werking treed en de wettelijke termijn van 14 dagen begint.

Motorvoertuigen waarvan het kenteken op uw naam is gezet gelden als "in gebruik genomen" en kunnen om die reden niet meer worden Herroepen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan MHR Twente geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier of via de mail o.v.v. de zelfde gegevens die in onderstaand formulier worden gevraagd.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
Kalender
*:
Kalender
*:
*:
*:
*:
*:
*:
Kalender
Verification code (SPAM protection)*:
 =  Voer het resultaat in a.u.b.

Keurmerk webwinkel

 
© 2006 - 2022 MHR Twente